Den danske skreddersømkjeden Sjölin ekspanderer til Norge

Sjölin er blant Danmarks største og mest velrennomerte leverandører av skreddersydde dresser. Med deres fokus på kvalitet, kundeservice og overkommelige priser har de oppnådd stor suksess i Danmark. Målet er at skreddersydde dresser skal være tilgjengelig for folk flest. De har til nå etablert 17 showroom i Danmark drevet av franchisepartnere, men planlegger å vokse ytterligere. 2022 ble deres tiende år i vekst, og på tross av pandemi, krig og høy inflasjon har Sjölin fordoblet omsetningen sin fra 2021 til 2022. I 2022 leverte Sjölin rundt 20 000 dresser ut til sine kunder. Etter en god vekst ønsker Sjölin å etablere seg i det norske markedet, og nå kan du være med på en solid vekstreise!

Skreddersydde dresser til folket
Sjölin ble stiftet i 2013 av Patrick Sjölin med et ønske om å lage dresser av god kvalitet til en overkommelig pris. Skreddersømkjeden lager dresser til den moderne gentleman, og fokuserer på kundeservice og kundens behov. For Sjölin er det viktig å ivareta kundene sine og gi samme kyndige rådgivning til alle. Både yngre og eldre er velkomne, og Sjölin sørger for at passform og fasong tilpasses kundens ønsker.

Konseptet Sjölin
Sjölins showroom er enkle og stilfulle, der det blir satt av god tid til et «en til en»-møte med kundene. Det serveres gjerne noe godt til kunden mens han blar seg gjennom de mange forskjellige materialene som Sjölin kan tilby. I tillegg til dresser selger Sjölin sine egne skjorter og dress-sko i lær. Sjölins showroom har også et lite lager med accessoirer. Dressen som kunden kjøper bestilles derimot direkte fra fabrikkene, noe som er bærekraftig og plass- og kostnadsbesparende.

Hvorfor du skal bli franchisetaker i Sjölin:

  • du får tilgang til et konsept som har tatt skreddersøm inn i kommersielle rammer
  • du får eie og drive egen butikk der personlig møte med kunden er standard
  • Sjölin tilbyr en god og solid opplæring, og du bli en del av et engasjert fagmiljø
  • du får løpende driftsoppfølging som hjelper deg med å tilby dine kunder den beste opplevelsen

Nå er tiden moden for å ekspandere og Sjölin ser mot Norge. I utgangspunktet er det ønskelig å etablere butikk i Bergen og Stavanger, men Sjölin er også åpne for etablering i andre byer.

Klikk her for aktuelle muligheter.

Er du nysgjerrig på Sjölin, ta gjerne en titt på deres hjemmeside, eller på deres bedriftsprofil på LinkedIn.

Vil du vite mer?
Dersom du vil ha mer informasjon om dette eller ønsker å starte Sjölin i Norge, er du velkommen til å ta kontakt med rådgiver Ine Maria Gunnersen, mob. 90078560, ine.gunnersen@cappa.no.