Svane Kjøkkenet har åpnet på Alnabru

Vi gratulerer John Fadum og Svane Kjøkkenet med åpning av deres fantastiske flaggskipbutikk på Alnabru!

John Fadum har 20 års erfaring som leder i kjøkkenbransjen, og har nå blitt forhandler og eier av den flotte nye Svane-butikken på Alnabru. Butikken ligger i det gamle SmartClub-bygget, ved siden av Fagmøbler og over Lampehuset og Power.

Vil du handle kjøkken på «øverste hylle», oppleve fantastisk service og kvalitet tar du turen til Svane på Alnabru. Her bruker man god tid på å kartlegge kundens behov og innerste ønsker for deres nye kjøkken, baderom eller garderobe.

Den danske kjeden ble grunnlagt i 1992 og er en del av det børsnoterte konsernet TCM Group. Konsernet har sine røtter tilbake til 1952, og står bak flere kjente kjøkkenkjeder og produsenter. Deres varemerker er Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, kitchn og Nettoline. Svane Kjøkkenet kom til Norge i 2010, og har til nå 12 butikker i Norge. Kjeden er i sterk vekst, og det skal etableres flere nye butikker i årene som kommer. Butikkene drives av selvstendige forhandlere fra Mandal i sør til Trondheim i nord.


Vil du jobbe i Svane Kjøkkenet?

På vegne av Svane rekrutterer vi nå en leder for prosjektavdelingen på Alnabru, samt forhandler for nye butikker flere steder i Norge.

Klikk her for å se hvilke muligheter som finnes i Svane akkurat nå.