Vi ønsker Espresso House velkommen som ny kunde!

Cappa er stolte av å ha inngått et langsiktig samarbeid om rekruttering av ledere og andre nøkkelpersoner til Espresso House.

Espresso House startet opp i Sverige i 1996. Studentene Elisabet og Charles tenkte at siden det ikke fantes noen koselig kafé med god kaffe og hjemmelagde kaker der de bodde, ville de starte den selv. Espresso House tilbød noe helt annet enn den historiske svenske tradisjonelle kafeen den gang. Det var en unik, koselig og innbydende atmosfære som var en ny måte å nyte kaffe på for svenskene. Elisabet og Charles grunnla selskapet på to viktige grunnpilarer; kvalitet og lidenskap. Den kulturen er fortsatt sterk i dag. I begynnelsen bakte de alt i sitt eget kjøkken fra sine egne familieoppskrifter. Deres klassiske Mudcake er faktisk en oppskrift fra Charles’ bestemor.

I dag finnes Espresso House i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. De er en del av verdens største kaffefamilie JAB Holding BV, og har vokst til en ledende premium kaffebarkjede i Norden med 500 kaffebarer. I Norge har kjeden i dag 64 utsalgssteder, og over 900 medarbeidere. Hovedkontoret til Espresso House Group ligger i Stockholm.

Klikk her for ledige stillinger i Espresso House.

Ansvarlig rådgiver i Cappa er Are Sjåland,  mob: 982 23 124, e-post: are.sjaland@cappa.no