Vi ønsker Holdbart velkommen som ny kunde!

Holdbart har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2015, og består i dag av åtte butikker og nettbutikk. Kjeden jobber hver dag for å redusere matsvinnet i Norge ved å kjøpe inn og selge varer som av ulike grunner ikke selges gjennom de vanlige dagligvarekanalene. Gründerne av selskapet har tung lederbakgrunn fra norsk kiosk- og dagligvarehandel. Bakgrunnen for idéen var at det blir kastet enorme mengder dagligvarer i Norge, som aldri når ut til butikkene.

Matindustrien og grossister kaster eller destruerer hele 98 000 tonn med fullgode produkter hver eneste år. Holdbart kjøper inn sesongvarer, datovarer eller varer som er tatt ut av sortimentet hos de store kjedene fra leverandørleddet. Varene selges så videre for en rimelig pris i Holdbart sine butikker eller gjennom nettbutikken. Dette er bra for miljøet, og bra for produsentenes og kundenes lommebok.

Holdbart er i sterk vekst, og nylig kom private equity-fondet Summa Equity inn på eiersiden. Summa Equity satser på investeringer som er i tråd med FNs bærekraftsmål.

Cappa er stolte av å være Holdbart sin rekrutteringspartner, og vi gleder oss til å være med på reisen videre.

Akkurat nå søker vi ledere og medarbeidere til Vestby:

  • logistikkansvarlig til hovedlageret
  • lagermedarbeider til hovedlageret

Klikk her for å se ledige stillinger.

Av Cappa, 7. mai 2021.