Vi ønsker Lykke Hjemme velkommen som ny kunde!

En annerledes renholds- og servicebedrift vil ekspandere over hele Norge.

Lykke Hjemme ble etablert i Trondheim av Heidi Louise Torvik i 2014. Heidi har bred bakgrunn fra serviceyrket, og så gjennom tidligere arbeidsplasser behovet for å tilby nyttige tjenester for både privatkunder og det profesjonelle markedet. De private kundene er i alle aldre, fra 25 til 100 år. Lykke Hjemme tilbyr kundene mer «frihet og lykke» med kvalitetstjenester på renhold og personlig assistanse, både med faste abonnementer og engangsoppdrag. Til nå har Lykke Hjemme fokusert på Trondheim, og virksomheten er i stor vekst. Bare i Trondheim har selskapet en prognostisert omsetning på 19 MNOK for 2024, med en høy fortjeneste på bunnlinjen takket være egne IT-systemer og god drift.

Lykke Hjemme er aktive på sosiale medier som Instagram og TikTok, og samarbeider med flere kjente bloggere og kommunikasjonsbyråer. Med sine rosa og hvite biler er de godt synlige i Trondheim.

Suksessbedriften skal nå vokse videre, og søker nå franchisetakere over hele landet. Kanskje du jobber med renhold, omsorg eller service i dag, og kunne tenkt deg en mer selvstendig hverdag der du bygger din egen bedrift? Med Lykke Hjemme vil du bli med i et unikt fellesskap og representere en sterk merkevare.

Klikk her for å lese mer om Lykke Hjemme.

Ansvarlig rådgiver i Cappa er Frode Finsrud,  mob: 901 77 103, e-post: frode.finsrud@cappa.no