Vi ønsker Pincho Nation velkommen som ny kunde!

Pincho Nation er en unik svensk restaurantkjede som åpnet sin første restaurant i 2012. Hos Pincho Nation serveres småretter og fargerike drinker fra alle verdens hjørner, og restaurantene kjennetegnes av et ekstravagant interiør. Restaurantenes atmosfære har gjort Pincho Nation til attraktive destinasjonsrestauranter, og over 4 millioner besøker deres restauranter årlig.

I dag består kjeden av 70 restauranter, hvorav over 60 er i Sverige. Pincho er også tilstede i Danmark, Finland og Norge. Pincho Nation kan vise til et lønnsomt konsept og har solide eiere i ryggen.

Restaurantkjeden har utviklet et solid franchisekonsept som har vunnet en rekke priser. I 2020 vant de «Årets franchise» og «Årets markedsfører» under Frannygalan 2020, som er Sveriges årlige franchisearrangement. Kjeden har i dag to restauranter sentralt i Oslo, og nå søker vi franchisetakere som vil være med på deres spennende ekspansjon i det norske markedet!

Cappa er stolte av å være Pincho Nation sin rekrutteringspartner i Norge. Klikk her for å lese mer om franchisemuligheter i Pincho Nation.