Vi ønsker Scandinavian Explorer velkommen som ny kunde!

Scandinavian Explorer er et norsk merke som produserer klær og produkter til det norske og internasjonale suvenir- og sportsmarkedet. Grunntanken bak Scandinavian Explorer er kombinasjonen av kjærlighet for skandinavisk natur og godt, anvendelig design. Klærne kommer i farger og design som både er stilige, så vel som funksjonelle. Tøyet er av teknisk høy kvalitet, og passer for alle uansett aktivitetsnivå. Med snart 20 års erfaring fra å kle opp turister som kommer på besøk til Skandinavia, ofte uforberedt på vær og vind, vet Scandinavian Explorer hva som skal til for å trives ute.

Med kjærlighet til naturen kommer også fokus på bærekraft. Klærne er designet og utviklet lokalt i Skandinavia, og med sterkt fokus på bærekraft er selskapet nøye med hvor og hvordan tøyet produseres. Dyrevern og minst mulig klimaavtrykk er viktig for selskapet, og de er nøye med å følge opp og kreve oppdatert dokumentasjon fra alle leverandører.

Cappa takker for tilliten og er stolte av å få samarbeide med Scandinavian Explorer om rekruttering. Selskapet har store ambisjoner om å vokse på nett i Norge og utlandet, og akkurat nå søker vi ny E-Commerce Manager.

Klikk her for å se stillingen. 

Ansvarlig rådgiver i Cappa er Are Sjåland,  mob: 982 23 124, e-post: are.sjaland@cappa.no