Vi rekrutterer for Høyer Collabs – et nyskapende butikk-konsept

Høyer Gruppen er en av Norges ledende fashion- og livsstilskjeder. Ørnulf Høyer startet selskapet i 2004 og Høyer Gruppen består i dag av totalt 36 butikker; 25 Høyer og 11 concept stores. Collabs by Høyer er den nye satsningen og har som mål å etablere 20 franchisebutikker i løpet at de neste fem årene.

Høyer Collabs skal være et dynamisk konsept, med flere lekre shop-in-shop løsninger og et utvalg av anerkjente high end brands. Størstedelen av vareleveransene gjøres i form av en kommisjonsmodell som skal sikre franchisetaker en sunn bruttofortjeneste og gi muligheten til å fornye kolleksjonene og butikken kontinuerlig. Kommisjonmodellen inkluderer også en returrett på mye av varene som er igjen etter salget. Kundene finner alltid de siste trendene hos Collabs! Nettbutikken utvikles nå og har som mål å skape en sømløs opplevelse mellom fysisk butikk og nettbutikk.

Ledige stillinger finner du her.

Cappa jobber også på vegne av Høyer-butikkene. Høyer har i over 10 år vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte. Ledige stillinger for Høyer finner du her.