Vil du drive din egen elektronikkbutikk?

Elon er Nordens største kjede innen hjemmeelektronikk målt i antall butikker. Elon i Norden har i dag ca. 550 butikker, og nærmere 50 av dem ligger i Norge, spredt over hele landet. Hos Elon finner du et rikt utvalg av blant annet brune- og hvitevarer, småelektrisk, telefoni, belysning og dataprodukter. Tidligere var de norske butikkene kjent som Euronics. Med Elon er det nå lansert et knallsterkt kjedekonsept rigget for fremtidens handel. Netthandel er en selvsagt del av konseptet, med henting i butikk eller sendt hjem.

Elon ekspanderer over hele landet, og søker lokale franchisetakere til å drive butikkene.

Kan dette være noe for deg?

Som franchisetaker driver du ditt eget selskap, innenfor et godt utprøvd og veletablert kjedekonsept. Du får hjelp til etablering av både selskap og butikk, god opplæring og støtte fra kjedekontoret og andre erfarne franchisetakere. Du trenger ikke bransjekunnskap, men det er en fordel at du har kjennskap til butikkdrift, salg og ledelse. Det viktigste er at du har det engasjementet som kreves for å drive for deg selv, med fokus på salg og kundekontakt, ledelse, struktur og kostnadskontroll. Om bedriften går med overskudd, er det du som bestemmer hva overskuddet skal brukes til.

Hva kreves av kapital?

Man får hjelp til det meste av finansieringen fra Elon, samarbeidspartnere og leverandører, men det kreves at man går inn med noe egenkapital selv også. Behovet for egenkapital/driftskapital kan variere noe etter størrelse på lokale og ventet omsetning.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Solveig Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa for en hyggelig prat om dine muligheter.
Solveig kan også sende deg en prosjektbeskrivelse med mer informasjon.

Solveig Kvam
Mobil: +47 958 46 064
E-post: solveig.kvam@cappa.no

Franchisemuligheter hos Elon nå!

Her finner du en oversikt over steder der vi rekrutterer franchisetakere til Elon akkurat nå.

Kunne du tenke deg å åpne Elon et annet sted?

Da kan du registrere en generell søknad til Elon, så kan vi ta kontakt med deg om det dukker opp muligheter i ditt område.