Vil du drive din egen REMA 1000-butikk?

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. REMA 1000 var den første dagligvareaktøren i Norge som tok i bruk franchising som organisasjonsform, og deres franchisetakere kalles Kjøpmenn. I dag har REMA 1000 over 600 butikker i Norge, som eies og drives av over 600 engasjerte Kjøpmenn.

Som Kjøpmann i REMA 1000 blir du eier og driver av din egen butikk, og kan høste fruktene av egen suksess!

Vil du bli Kjøpmann?

Rollen som Kjøpmann innebærer totalansvar for driften av butikken, samt personal- og resultatansvar. Du får bistand til etablering av ditt eget selskap og god opplæring av kjeden. Vi søker deg som er levende opptatt av butikkdrift, og kan vise til gode resultater fra butikkledelse eller tilsvarende roller. Som lokal Kjøpmann for egen butikk inspirerer og motiverer du dine ansatte, og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret.

REMA 1000 tilbyr stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem. Kjeden har i over 40 år utviklet nyttige verktøy som gir deg gode forutsetninger for å lykkes. Du får god opplæring og støtte fra ditt regionskontor og andre erfarne Kjøpmenn, enten det gjelder økonomi, drift eller personal.

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i REMA 1000?

Ta kontakt med Eline Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa for en hyggelig og fortrolig prat om dine muligheter:

Eline Snerlebakken
Mobil: +47 913 75 487
E-post: eline.snerlebakken@cappa.no.

Franchisemuligheter på Østre Østland

Cappa har hatt gleden av å samarbeide med REMA 1000 i flere år, og bistått i rekrutteringen av Kjøpmenn til mange butikker rundt om i landet.

Nå søker vi flere Kjøpmenn til region Østre Østland, klikk her for mer informasjon.

Kunne du tenke deg å åpne en Rema 1000 et annet sted ?

Da kan du registrere en generell søknad til Rema 1000, så kan vi ta kontakt med deg om det dukker opp franchisemuligheter via Cappa.
NB: Rema 1000 har også andre stillingsannonser på sine nettsider.