Vi ønsker Bellas Hus / Inside too velkommen som ny kunde!

Inside too ble etablert i 1998 og er en veletablert distributør av merkevarer innen interiør. Inside too representerer en rekke eksklusive merkevarer innen interiør i Skandinavia. De er distributør for blant annet MissoniHome, Jonathan Adler, Enzo de Gasperi, Mateus, Abhika, Hudson Valley og Les Ottomans i Norge og Skandinavia. I tillegg eier og driver selskapet Bellas Hus-butikkene på Glasmagasinet og CC Vest i Oslo, samt nettbutikken bellashus.no.

I Bellas Hus-butikkene finner du et bredt sortiment som består av egenproduserte varer under merkevaren Bellas Hus, sammen med et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer. Deres lidenskap for god kvalitet og design har formet utviklingen av Bellas Hus-kolleksjonene innen sengetøy, håndklær, interiørartikler og loungewear.

Vi spurte daglig leder og medeier Janicke Eliassen Lysklætt om hva hun tror gjør Bellas Hus / Inside too til en spennende arbeidsplass:
– Er du interessert i interiør, så mener jeg Inside too og Bellas Hus er stedet å være! Vi er distributør for noen av markedets mest kjente og største merkevarer innen vårt segment, i tillegg til at vi utvikler våre egne kolleksjoner. Videre har vi hatt en sterk vekst de siste årene, som gjør oss finansielt i stand til å satse videre. Selv om vi vokser, så er vi fremdeles en relativt liten organisasjon, som gir hver enkelt medarbeider store muligheter til å påvirke sin egen arbeidshverdag og den videre utviklingen av selskapet.

Besøk gjerne nettsidene Bellas Hus og Inside too, og deres butikker på Glasmagasinet og CC Vest.

Nå søker vi en produktutvikler/designer som vil få ansvaret for videreutviklingen av Bellas Hus-kolleksjonen!

Les mer om stillingen her.