Franchisetaker til Kvik Alnabru – Norges største Kvik-butikk

Kvik Alnabru åpnet dørene i 2005, og er den største og eldste Kvik-butikken i Norge. Nå søker vi ny franchisetaker til butikken.
Butikken har et stort utviklingspotensial, og dette er en forretningsmulighet av de sjeldne!

Hva kan du vente av Kvik som franchisegiver?

Cappa har samarbeidet med Kvik siden 2009, og franchisetakerne hos Kvik er lojale og engasjerte. Som samarbeidspartner er det godt for oss å observere en kjede i stadig utvikling, men som også er tro mot sine kjerneverdier og sitt knallsterke kjedekonsept.

Kvik er en kjede som har blitt nominert til årets franchisekjede i Norge i 2019 og Kvik Ski vant prisen «Årets franchisetaker» under Franny Award 2019. Kvik er rå på markedføring og nominert i den danske versjonen av markedsføringens Oscar-utdeling, Rambukken, mange år på rad. Kvik er også superproffe på onboarding – her skreddersys et opplegg for deg, som gir deg det du trenger både før, under og etter overtakelse av butikken.

Hvem er den nye franchisetakeren på Alnabru?

Vi ser etter en erfaren, stødig og entusiastisk leder til Kvik Alnabru. Skal du lykkes som franchisetaker i Kvik, må du kunne stå støtt i dine beslutninger, men også være ydmyk til å ta imot gode råd på veien. Du må være en proaktiv, tilstedeværende og begeistret leder.

Vil du vite mer?

Du kan lese mer om muligheten og hvem vi ser etter i stillingsannonsen. Les gjerne også våre seks sjekkpunkter når du vurderer et franchisekonsept.

Du er velkommen til å ta kontakt med Solveig Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa om du vil vite mer. E-post: solveig.kvam@cappa.no / mob. 958 46 064.