Den latinamerikanske suksessen fra England satser videre!

Las Iguanas er et latinamerikansk restaurantkonsept som ble etablert i 1991 av gründere med en forkjærlighet for den sør-amerikanske kulturen. Storbritannia har tatt Las Iguanas godt imot, og kjeden har i dag 57 restauranter spredt over hele landet. Med latinske rytmer, farger, krydder og ingredienser formidles den latinamerikanske smaken og atmosfæren i alle deres restauranter. Nå søker de en partner til Norge som vil at nordmenn skal oppleve en bit av Sør-Amerika!

Las Iguanas drar på jevnlige besøk til Sør-Amerika for å bli inspirert og for at maten, drikken, interiøret og stemningen i restaurantene oppleves mest mulig autentisk. Rettene til Las Iguanas er basert på kvalitetsingredienser og unike, hjemmelagde sauser. Menyen utvikles kontinuerlig og tilpasses sesongene slik at den til enhver tid er nyskapende og spennende. Ikke minst er kjeden opptatt av å tilby noe for alle og enhver, og serverer alt fra halalkjøtt til glutenfrie, vegetarianske og veganske retter. Foruten god mat er de kjent for klassiske latinske cocktailer og mocktails av høy kvalitet, samt et bra utvalg av søramerikansk vin og øl.

Etiske prinsipper som dyrevelferd og miljø er også noe Las Iguanas har fokus på i deres restaurantdrift.

For å skape et miljø som lever og ånder for Latin-Amerika er også interiøret viktig. Las Iguanas importerer elementer fra Sør-Amerika for å skape en autentisk opplevelse som Las Iguanas’ egen cachaça, håndlagd terracotta servise og små møbler av boutique designere. Restaurantene deres kan ha flere uttrykk og interiøret tilpasses avhengig av om lokalene er på et kjøpesenter, flyplass eller i en gate. På høyttalerne spilles Las Iguanas spillelister med latinske rytmer som gir den rette stemningen.

    

  

Las Iguanas ønsker seg en solid partner på det norske/nordiske markedet. Selskapet eller personen må ha god erfaring fra drift av restaurant, café, convenience eller andre matkonsepter. Økonomien må være solid og man må ha ambisjoner om å åpne flere enheter.

Les mer om Las Iguanas på nettsiden deres.


Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.