På jakt etter ny jobb?

Vurderer du å søke ny jobb?

Cappa rekrutterer dyktige ledere og nøkkelmedarbeidere for en rekke solide arbeidsgivere, spesielt innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Vi har også oppdrag for leverandører, aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift.

De fleste stillinger vi jobber med publiseres på nettsidene våre.

Ledige stillinger

Hos Cappa tar vi gjerne imot din CV, selv om du ikke søker på en konkret stilling.

Vi har også oppdrag som av ulike grunner ikke publiseres. Det anbefales derfor at du registrerer din CV hos oss og krysser av for de jobbønsker du måtte ha, så blir det enklere å nå deg om vi får et oppdrag som passer. Da vil vi få mulighet til å kontakte deg den dagen vi har en ledig stilling som trenger noen med din kompetanse. Din CV og dine opplysninger blir fortrolig behandlet hos oss, det er kun våre rådgivere som har tilgang foruten deg selv. Velg «Registrer ny bruker» fra menyen ovenfor. Om du tidligere har registrert deg hos oss eller søkt jobb via Cappa, velg «Logg inn registrert bruker». Brukernavnet er da en tidligere registrert e-post adresse.

Ta kontakt med oss på tlf. 23 38 38 80 / post@cappa.no om du ikke husker brukernavnet ditt (e-post adresse) eller trenger hjelp. Fra innloggingssiden kan du selv hente nytt passord dersom du fortsatt har tilgang til din registrerte e-post adresse.

Husk å holde opplysningene oppdaterte.

Har du vurdert å drive noe for deg selv?

Cappa har oppdrag for en rekke spennende kjedekonsepter dersom du kunne tenke deg å vurdere egen virksomhet. Mange som ender opp med egen virksomhet gjennom Cappa er ansatt i en fast stilling og hadde ikke vurdert andre muligheter før de kommer i dialog med oss. Det er ikke så skummelt som mange tror. Å drive egen virksomhet er ikke for alle, men i Norge finnes en rekke veletablerte kjeder som det kan være verdt å se nærmere på. De fleste vi snakker med fremhever muligheten for å bestemme sin egen hverdag og «tjene penger til seg selv» som de viktigste motivasjonsfaktorene. I tillegg til rekruttering av franchisetakere, forhandler og liknende har vi oppdrag for merkevarer som ønsker selvstendige agenter, der man jobber med salg mot et definert marked, feks innen tekstilbransjen. Les mer om det å drive for deg selv.